Esdeveniments en directe

Política Agrícola Comú: A quí beneficia? Nova Política Agrícola Comú: A quí beneficiarà? 7 de Maig de 2011
L’agricultura és un sector estratègic en la política comuna europea. De fet, és la partida més important dels seus pressupostos, i l’Estat Espanyol és el segon país més beneficiat de la Unió Europea. Però això no significa que aquestes polítiques hagin afavorit al teixit de la pagesia europea i espanyola. Per contra, han facilitat el desenvolupament d’un model agro-industrial que ha danyat el seu model productiu i ha incentivat la seva marginació econòmica, fins al punt que es pot considerar una de les principals causes dels processos d’èxode rural a Europa.
Vodpod videos no longer available.

Aprendre a menjar, aprendre a viure. Tarragona 20 i 21 de Novembre de 2010
Aquestes jornades son una iniciativa d’Entrepobles, associació de cooperació i solidaritat, que té com un dels seus eixos de treball el suport a la sostenibilitat de la pagesia i a la sobirania alimentària, tant en projectes de cooperació, com a casa nostra. S’han organitzat en col·laboració amb la ” Taula de treball d’alimentació escolar ecològica” formada per persones i organitzacions que potencien diferents experiències de menjadors escolars ecològics a Catalunya.
Vodpod videos no longer available.

IV Congres Internacional sobre Feminisme Islàmic. Madrid, 21, 22, 23 i 24 d’octubre 2010
Congrés internacional sobre el feminisme islàmic a Madrid, centrat en l’anàlisi de la situació actual d’aquest moviment i les seves perspectives de futur. Quines possibilitats reals té el FI de modificar la situació de les dones musulmanes en aquells contextos en els quals són discriminades? Com plantar cara a les pretensions d’autoritat (l’autoritarisme) de les estructures religioses conservadores? Com fer mossa en l’entramat d’idees, de costums i de tradicions mitjançant les quals se sustenta el patriarcat?
Vodpod videos no longer available.

III Congres Internacional sobre Feminisme Islàmic. Barcelona 24, 25, 26 i 27 d’Octubre 2008
El Tercer Congrés Internacional de Feminisme Islàmic estarà centrat en la problemàtica de les dones musulmanes en l’era de la globalització, enfrontades a una doble opressió: econòmica (neoliberalisme) i política (fonamentalisme religiós). S’analitzaran les respostes des del feminisme islàmic a aquesta situació, i la seva contribució a la construcció d’una societat civil planetària, basada en la cultura dels drets humans i en valors universals com són la democràcia, la justícia social, la llibertat de consciència i la igualtat de gènere.
Vodpod videos no longer available.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: