TechLab

>/ TechLab >> Espai d’ experimentació i aprenentatge de tecnologies socials i lliures.

… Any 2012 (Activitats programades per a Gener – Juny de 2012):

TL1> Taller de Scratch / http://scratch.mit.edu/

Scratch és un llenguatge de programació que facilita crear les teves pròpies històries interactives, animacions, jocs, música i art, a més, permet compartir amb altres les teves creacions a la web.
Scratch es va dissenyar tenint en ment l’aprenentatge i l’educació. A mesura que els i les joves creen i comparteixen projectes en Scratch, desenvolupen habilitats importants en disseny i solució de problemes, i aprenen a pensar creativament, raonar sistemàticament i treballar col · laborativament.

El taller es dirigeix en un principi a noies i noies de 8 a 16 anys, però si queden places restarà obert a totes les edats. Els nens i nenes menors de 8 anys poden participar del taller amb una persona acompanyant.

Duració: 3 dies

TL2> Taller de creació i administració de blogs

La característica més destacada de la web 2.0 és la participació dels/de les usuaris/àries d’Internet en la creació dels continguts. En aquesta part del taller ens estrenem com a creadores: creem el nostre propi blog (ho farem amb blogger o WordPress.com) i aprendrem a administrar-lo i dinamitzar-lo. Explorarem a fons les eines i aplicacions que ofereix el blog per tal de treure-li el màxim de profit per a la creació de continguts i treball en xarxa.

Duració: 3 dies

TL3> Coaching tecnològic

Espai d’assessorament, orientació i capacitació per tal de que les persones i les entitats incorporin les eines i aplicacions de la web 3.0 i la Internet social segons els seus interessos, motivacions i ritmes d’aprenentatge i assoleixin així un grau d’autonomia en el maneig i aplicació d’aquestes tecnologies.

TL4> Ubuntu Install Party

Reunió festiva per a aprendre a instal·lar el sistema operatiu de Linux “Ubuntu” a totes aquelles persones interessades. Hi haurà que portar l’ordinador, alegria i galetes per compartir.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: