Verkami, crowdfunding per l’Albada: dona el teu suport!

http://www.verkami.com/projects/2505-l-albada-educacion-viva

Tenim l’alegría de comunicar-vos que estem a Verkami!!!
(plataforma on a través d’aportacions econòmiques, es dona suport a projectes)
Des d’ara mateix i durant 40 dies, podreu fer les vostres aportacions a l’Albada a través del link que trobareu a continuació!!!!
Durant aquests propers dies hi anirem posant tot de notícies per a que us feu una idea del treball que estem portant a terme a l’Albada.

Per a que ens arribin les vostres aportacions hem d’arribar als 5000 euros!!

L’Escola Viva l’Albada ofereix un espai on professionals i col.laboradors-es treballem per una educació viva, integral i respectuosa, així com per una materno-paternitat participativa.
Sobretot ens centrem en l’acompanyament als nens-es i joves de totes les edats en el seu procés de creixement i aprenentatge a través dels seus propis interessos i necessitats autèntiques. No només a nivell intel.lectual, també motriu, emocional, de connexió i relació amb un-a mateix-a, amb els altres i l’entorn, i espiritual, així com a les famílies.
Creiem en una educació integral, en la que amb límits clars, realistes i nutritius.Sempre estiguin presents la llibertat-responsabilitat, la contenció, el respecte i la comunicació, i per sobre de tot, l’amor incondicional.
L’Albada cerca apropar-se i conèixer als nens/es i joves a través de l’escolta activa i l’observació sensible.Apostem per la tolerància, el respecte i la diversitat. L’Albada obre les portes a totes les famílies, sense importar la condició cultural, socioeconòmica, estil d’alimentació, creences, religió o filosofia de vida.L’Albada

Som una associació familiar cultural per a una educació viva i respectuosa; un espai de dinamització soci-cultural que oferim diverses activitats ; familiars i de creixement, lúdiques, culturals, socials; a través de tallers ,cursos, xerrades, cine-fòrums, exposicions..

“Si em tractes amb respecte, amor, escolta activa i m’ajudes a sentir-me segura jo tinc més facilitat per a desenvolupar-me autènticament com a persona”

– “Les normes clares, sostenibles, consensuades i susceptibles de ser transformades m’ajuden a situar-me en l’espai, a relacionar-me amb els demés i a desenvolupar-me de forma autònoma”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: