Fes una ullada als resultats del Taller de Blogs!

S’ha acabat la primera edició del taller de blogs organitzat e impartit per Obirar durant tres sessions, cada dimarts de 10 a 13h durant el mes de març. Al llarg de les tres sessions cada participant ha creat el seu blog amb wordpress.com i han aprés a crear continguts i administrar-lo.
La primera sessió es va centrar en el registre de cada persona a la plataforma wordpress on varen crear el nom del blog i de usuaria. Seguidament cada participants va escollir el tema (la plantilla) que més li agradava i s’adequaba a la seva temàtica i varem aprendre a publicar una entrada, afegir fotos i crear enllaços dins la mateixa entrada. També varem aprendre a fer i gestionar comentaris del nostre blog i dels altres.
La segona sessió la varem dedicar a organitzar els continguts del blog per etiquetes i categories, a la creació de pàgines dins el blog i varem començar a afegir ginys (widgets), petites aplicacions que permeten enriquir el nostre blog.
La tercera sessió i última, varem continuar afegint ginys, com el núbol de etiquetes, el gravatar (perfil), el calendari, flickr, etc…
Els resultats els podeu veure visitant els blogs creats per a cada participant:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: